Top 10 + Phần mềm kế toán doanh nghiệp được ưa chuộng năm 2023

Softueri i kontabilitetit është një mjet i domosdoshëm në bizneset e sotme. Falë softuerit të kontabilitetit, bizneset mund të përpunojnë shpejt operacionet financiare, të deklarojnë në organet tatimore, duke ndihmuar në këtë mënyrë bizneset të funksionojnë pa probleme dhe me efikasitet. Së bashku Chaolong TV duke kaluar Top 10 softuer i kontabilitetit të biznesit Më të njohurat e përdorura sot.

Koncepti i softuerit të kontabilitetit të biznesit

Softueri i kontabilitetit kuptohet thjesht si një sistem programesh kompjuterike që do të përpunojnë automatikisht informacionin përmes softuerit dhe operacionet hyrëse të personelit të kontabilitetit. Bazuar në komandën dhe informacionin hyrës, softueri do të nxjerrë raporte financiare dhe kontabël për përdoruesit.

Softueri i kontabilitetit është si një mjet për të ndihmuar kontabilistët të kryejnë operacione profesionale duke përfshirë: regjistrimin, llogaritjen, sintetizimin e të dhënave… softueri do të mbështesë operacionin automatikisht, shpejt dhe saktë, bazuar në të dhënat hyrëse të ofruara nga punonjësit.

fan-mem-ke-toan-ndërmarrje-ndërmarrje

Softuer i kontabilitetit të biznesit

Avantazhet dhe disavantazhet e përdorimit të softuerit të kontabilitetit të biznesit

Avantazhi

– Procesi i futjes së të dhënave është shumë i thjeshtë dhe më i shpejtë se funksionimi manual. Ndihmoni punonjësit të kursejnë kohë.

Veçoria e automatizimit të softuerit do të zëvendësojë operacionet e zakonshme të llogaritjes, duke minimizuar kështu gabimet gjatë llogaritjes.

– Softueri automatikisht ndihmon për të kontrolluar gabimet e kontabilitetit, nëse ka një gabim, ai do të njoftojë menjëherë përdoruesin.

Softueri i kontabilitetit ka mundësinë të bëjë statistika dhe raporte sipas kërkesave të biznesit në kohën më të shkurtër. Funksioni i marrjes së raporteve, librave ose deklaratave tatimore i ndihmon kontabilistët të reduktojnë operacionet dhe përpjekjet kur e bëjnë atë me dorë.

– Menaxherët do të kuptojnë plotësisht informacionin financiar të biznesit për të marrë vendime të shpejta dhe efektive.

Softueri ndihmon gjithashtu bizneset të përditësojnë ndryshimet sa herë që ka qarkore të reja, rregullore mbi taksat ose sigurimet shoqërore.

Defekt

– Kosto e lartë e përdorimit si: tarifa e licencës së softuerit, tarifa e vendosjes së përmirësimit të softuerit dhe tarifa e mbështetjes së përdoruesit.

– Ndërmarrjet duhet të pajisin më shumë shërbime të mbështetjes dhe kujdesit ndaj klientit si: sistemi i llogarisë, politika e kontabilitetit, metoda e vlerësimit të inventarit dhe mënyra e deklarimit tatimor, etj.

– Softueri i kontabilitetit i paketuar nuk është zgjedhja ideale për bizneset me modele specifike biznesi.

uu-requirement-diem-when-department-phan-mem-ke-toan-enterprise-enterprise

Avantazhet dhe disavantazhet e softuerit të kontabilitetit të biznesit

Klasifikimi i programeve të njohura të kontabilitetit

Aktualisht në treg ka dy lloje softuerësh: softuer kontabël të paketuar dhe softuer kontabël të dizajnuar sipas nevojave të çdo biznesi.

– Softuer i paketuar i kontabilitetit: Është softuer i projektuar paraprakisht i zhvilluar nga kompani me veçori të disponueshme dhe dokumentacion të plotë të detajuar.

Përparësitë e një softueri të tillë janë të lirë, me kosto të ulët, stabilitet të lartë dhe të përdorur nga shumë biznese.

Tham Khảo Thêm:  Cách hiện thanh thước kẻ ruler trong Word 2003, 2007, 2010, 2016, 2019

– Softuer për porositje: Softuer i shkruar sipas kërkesave individuale të ndërmarrjes. Sepse bizneset e vogla do të kenë kërkesa të ndryshme menaxhimi dhe administrimi. Prandaj, softueri i personalizuar do të ndihmojë në zgjidhjen e problemeve të secilit biznes.

Ky lloj softueri zakonisht nuk është aq i popullarizuar dhe ka një çmim më të lartë dhe shpesh zgjidhet nga ndërmarrjet e mëdha.

lloji

Klasifikimi i softuerit të kontabilitetit të biznesit

Kriteret për zgjedhjen e softuerit të kontabilitetit të biznesit

Këtu janë 5 kritere për një softuer të mirë të kontabilitetit që mund t’i merrni parasysh përpara se të vendosni të blini softuer nga një furnizues. Detajet do të shfaqen në kursin mbi parimet e kontabilitetit në Chaolong TV.

Përfitimet e softuerit të kontabilitetit për llojin e aktivitetit të biznesit

E para është përmbushja e plotë e operacioneve ekonomike të një ndërmarrjeje. Softueri duhet të jetë në gjendje të menaxhojë të dhëna si: paratë, depozitat, materialet dhe mallrat, ndërtimi dhe prodhimi, etj. Për të përmbushur kërkesat specifike të llojeve, madhësive dhe industrive të ndryshme të biznesit.përfshijnë: Tregtinë, shërbimin, prodhimin… Prandaj, programet e kontabilitetit duhet të kenë karakteristika të plota dhe të plotësojnë kushtet e të gjitha llojeve të aktiviteteve të biznesit dhe përfitimet e softuerit të kontabilitetit për të gjitha llojet e bizneseve.Biznesi tregohet qartë përmes veçorive, karakteristikave, …

Shpejtësi e lartë e përpunimit

Koha për të përfunduar punën është një faktor i rëndësishëm për kontabilistët. Softueri i ngadalshëm jo vetëm që sjell siklet tek përdoruesit, por gjithashtu shkakton pasoja të këqija për bizneset.

Ndërfaqe miqësore, e lehtë për t’u përdorur

Një softuer i njohur i kontabilitetit duhet të jetë i përshtatshëm, i thjeshtë për t’u përdorur për këdo, por gjithsesi duhet të sigurojë të gjitha veçoritë e nevojshme. Nëse ndërfaqja është e komplikuar, e vështirë për t’u parë ose shumë funksione të panevojshme, është e lehtë t’i bëni përdoruesit të hutuar dhe të vështirë për t’u kuptuar gjatë përdorimit.

paratë

Kriteret për zgjedhjen e softuerit të kontabilitetit të biznesit

Furnizues me një histori të gjatë

Koha e funksionimit është gjithashtu një kriter i rëndësishëm për qëndrueshmërinë dhe reputacionin e furnizuesit. Konsumatorët blejnë softuer kontabël për t’u përdorur për shumë vite, jo vetëm për një kohë të shkurtër.

Me kërkesë të organeve tatimore, kuponët dhe librat e kontabilitetit duhet të mbahen për 10 vjet përpara se të shkatërrohen. Kur shikojmë të dhënat e kontabilitetit, zakonisht shikojmë softuerin, kështu që softueri duhet të përdoret gjithashtu në kohën përkatëse.

Mbështetje nga furnitorët

Menaxherët duhet të shqetësohen për frekuencën e përditësimeve të softuerit. Ky veprim tregon gjithashtu interesin e zhvilluesit për produktin e tyre. Përfituesit nuk janë askush tjetër veçse përdoruesit.

Më pas vjen ekipi i qendrës së thirrjeve mbështetëse. Klientët do të ndihen më të sigurt në procesin e përdorimit të softuerit duke ditur se ekipi mbështetës është gjithmonë 24/7 duke konsultuar, udhëhequr ose trajtuar problemet e softuerit shpejt dhe menjëherë.

Cmim i mire

Kostoja e softuerit të kontabilitetit është gjithashtu diçka që bizneset duhet ta marrin parasysh. Me softuerin falas të kontabilitetit si excel, kontabiliteti nuk do të ketë shumë shërbime, por për programet që bizneset duhet të paguajnë për t’i përdorur, do të ketë shumë funksione të tjera të përshtatshme. Kur blini softuer, është thelbësore të merrni parasysh me kujdes kuotat e softuerit të kontabilitetit dhe këshillimin e stafit të biznesit.

Top 10 programet më të njohura dhe më të mira të kontabilitetit sot

Softueri i kontabilitetit Misa

Softueri shumë i njohur MISA do të përmbushë plotësisht operacionet financiare – kontabël në biznese në të gjitha fushat: tregti, shërbime, prodhim dhe ndërtim. MISA është i përshtatshëm për të gjitha llojet e bizneseve të vogla dhe të mesme.

Tham Khảo Thêm:  Cách tạo mục lục trong word 2007, 2010, 2013, 2016 chi tiết nhất

Misa aktualisht po përdoret nga më shumë se 130,000 biznese për shkak të veçorive të saj kryesore dhe të plota të kontabilitetit. Produktet e MISA-s përfshijnë: fatura elektronike, e-banking për të ndihmuar bizneset të operojnë shpejt dhe ekonomikisht. Bizneset mund të përdorin MISA falas përpara se të vendosin të përmirësojnë për të përdorur veçori të tjera premium me pagesë.

Ky softuer është gjithashtu i pajisur me veçori automatike dhe shërbime inteligjente si: paralajmërim, futje automatike e të dhënave ose lidhje fleksibël, etj. dhe ndërfaqja e softuerit të kontabilitetit MISA është gjithashtu shumë miqësore për përdoruesit që nga fillimi.Kjo ndihmon në veçanti departamentin e kontabilitetit dhe gjithë biznesin në përgjithësi.

fan-mem-misa

Softueri i kontabilitetit Misa

Softuer FAST

Softueri i shpejtë i kontabilitetit u zhvillua dhe u përsos në vitin 1997, tani ka më shumë se 16,500 klientë që e përdorin atë. E pershtatshme per biznese te mesme dhe te medha. Fast Accounting ka një ndërfaqe të thjeshtë, të lehtë për t’u përdorur dhe shpejtësi të shpejtë përpunimi. Aktualisht, Fast ka mbështetur në 2 versione të Aplikacionit Fast Accounting dhe Fast Accounting Online.

Pika kryesore e Fast Accounting, e cila vlerësohet shumë, është një softuer i fuqishëm për kontabilitetin e menaxhimit, llogaritjen e kostove të prodhimit dhe përfundimin me sukses të projekteve të ndërtimit.

fan-mem-shpejt

Softuer i shpejtë

Softueri i kontabilitetit 3TSOFT

Softueri i kontabilitetit 3TSOFT me shpejtësi të shpejtë dhe kompakte përpunimi redukton operacionet, duke kursyer kohë dhe duke përmirësuar efikasitetin e punës. 3TSOFT gjithashtu mbështet softuer të përshtatshëm shumëgjuhësh dhe mbështetje të pakufizuar të përdoruesit të përshtatshëm për kompanitë e mesme dhe të mëdha.

Çmimi i ulët, si dhe oferta e përditësimit dhe përmirësimit 1-vjeçar falas janë avantazhet shumë të vlerësuara të 3TSOFT. Megjithatë, ndërfaqja e vështirë për t’u përdorur i bën përdoruesve kohë që të mësohen, kështu që duhet të ketë udhëzime dhe mbështetje të drejtpërdrejtë për përdorimin e softuerit.

fan-mem-3TSoft

Software 3TSOFT

Bravo

Softueri i zhvilluar nga kompania aksionare e softuerit BRAVO, BRAVO është një nga softuerët e kontabilitetit shumë të vlerësuar në Vietnam me më shumë se 3600 biznese që e përdorin atë.

Produkti i jashtëzakonshëm i BRAVO është BRAVO 8, softuer kontabël i krijuar posaçërisht për nevojat e biznesit. Ky softuer është ndërtuar për probleme të menaxhimit shumëdisiplinor, duke shtuar shumë veçori të jashtëzakonshme në çdo modul menaxhimi dhe duke zgjidhur përpunimin e të dhënave të mëdha, duke përmirësuar shpejtësinë e aksesit të të dhënave si dhe duke përmirësuar shpejtësinë e përpunimit të të dhënave. Ndërfaqe e sheshtë minimaliste që përdoruesit mund ta personalizojnë shfaqjen për panelin e kontrollit…

fan-mem-ke-toan-bravo

Software Bravo

Softueri i efektit

Ky është një softuer kontabël i menaxhimit të biznesit me më shumë se 15 vjet përvojë, marka Effect është gjithmonë e besuar dhe e vlerësuar nga më shumë se 3000 biznese. Effect është një softuer që përmban një gamë të plotë të operacioneve kontabël sipas Qarkores së Ministrisë së Financave. I pershtatshem per shume lloje biznesesh dhe biznesesh nga te vogla ne te medha.

Effect mbështet grupimin e linjave të biznesit dhe mbështet personalizimin individual sipas kërkesave të biznesit. Kostoja e arsyeshme dhe ndërfaqja e lehtë për t’u përdorur e bëjnë Effect të vlerësuar shumë nga kontabilistët.

pham-mem-efekt

Softueri i efektit

LinkQ

Softueri i kontabilitetit LinkQ ofron gjithashtu një mjet të centralizuar menaxhimi, i përshtatshëm për kompanitë në shkallë të gjerë me shumë degë të vogla. Softueri LinkQ ka shumë përparësi të jashtëzakonshme që janë: ndërfaqja e lehtë për t’u përdorur, puna me shumë dritare në të njëjtën kohë, lidhja me bazat e të dhënave në distancë për të ndihmuar menaxherët të monitorojnë më lehtë… Përveç Out me LinkQ, ju mund të eksportoni të dhëna në zyrë ose nëpërmjet HTKK dhe iHTKK …

Tham Khảo Thêm:  Quy định Luật thuế thu nhập cá nhân mới nhất năm 2023

pham-mem-ke-toan-linkq

Softueri LinkQ

Software Asiasoft

Softueri përfshin shumë produkte të veçanta që mbështesin linja të ndryshme biznesi. Me shumë veçori si raportet, statistikat, softueri do t’i ndihmojë bizneset të menaxhojnë aktivitetet e biznesit me saktësi dhe efikasitet. Manipulimi i shumë operacioneve në të njëjtën kohë kursen kohë në futjen e të dhënave dhe përpunimin e të dhënave.

fan-mem-asiasoft

Software Asiasoft

Kontabiliteti 3S

Softueri 3S Accounting mbështet menaxhimin e të gjitha llojeve të të dhënave kontabël të një ndërmarrje si: paratë e gatshme, depozitat bankare, huatë, të arkëtueshmet dhe të pagueshmet, raportet tatimore, pasqyrat financiare, menaxhimin e shitjeve si dhe inventarin, menaxhimin e aseteve… 3S Kontabiliteti është i zhvilluar bazuar në bazën e të dhënave SQL 2005, kështu që softueri është i aftë të trajtojë të dhëna të mëdha duke siguruar ende cilësi, stabilitet dhe siguri.

phan-mem-3S Kontabiliteti

Softueri i kontabilitetit 3S

Kontabiliteti Winta

Winta Accounting është një program kontabël online me bazë të dhënash të avancuar dhe siguri shumë të lartë. Winta Accounting ka integruar nënshkrime dixhitale dhe fatura elektronike në softuer, të dizajnuara dhe të modifikuara sipas karakteristikave specifike të çdo biznesi. Softueri Winta do të jetë i përshtatshëm për pothuajse të gjitha llojet e bizneseve të të gjithë sektorëve të ndryshëm të biznesit.

fan-mem-Winta-Kontabilitet

Softueri i kontabilitetit Winta

Aknet

Softueri i kontabilitetit AccNet Cloud njihet si një softuer i kontabilitetit në internet i krijuar i përshtatshëm për bizneset e vogla dhe të mesme. Me një ndërfaqe të thjeshtë, shumë të lehtë për t’u përdorur, kontabilistët mund ta përdorin lehtësisht softuerin në mënyrë të rrjedhshme në një kohë të shkurtër. Si rezultat, puna e kontabilitetit kryhet shpejt, duke kursyer kohë dhe kosto dhe duke rritur produktivitetin në mënyrë më efektive.

phan-mem-ke-toan-accnet-online

Softueri Acnet

Softueri i kontabilitetit TONY

Softueri TONY do të aplikohet në njësi të vogla dhe të mesme. TONY përfshin operacione të tilla si: kontabiliteti i parave të gatshme, ndarja e shpenzimeve të parapaguara, menaxhimi i magazinës, raportimi tatimor, raportimi financiar. Softueri gjithashtu ndihmon përdoruesit të llogarisin dhe të trajtojnë me lehtësi të gjitha operacionet e kontabilitetit të biznesit. TONY do të jetë i përshtatshëm për t’u vendosur për biznese në të gjitha fushat: tregti, shërbim, prodhim, ndërtim, etj.

fan-mem-TONY

Softueri TONY

përmbledhje

Secili softuer të kontabilitetit të biznesit Produktet e njohura sot kanë shumë veçori dhe kanë karakteristikat e tyre të përshtatshme për industri të ndryshme. Shpresoj se do të konsultoheni dhe do të zgjidhni softuerin më të mirë për biznesin tuaj. Nëse dëshironi të përmirësoni më mirë aftësitë dhe njohuritë tuaja, ju lutemi referojuni kurse online të kontabilitetit i përkasin Chaolong TV Ju lutem.

Etiketa:
KontabilistCảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 10 + Phần mềm kế toán doanh nghiệp được ưa chuộng năm 2023 . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2024 Chaolong TV - WordPress Theme by WPEnjoy